Kunst kerstboom

Een kunst kerstboom wordt ook wel een namaak kerstboom of nep kerstboom genoemd. Het feit dat veel mensen een nep kerstboom in huis nemen, is omdat ze zo meteen een kerstboom voor de lange termijn aanschaffen, in verhouding ook nog eens goedkoper.

Maar ook ergeren veel mensen zich wanneer de hele vloer bezaaid ligt met naalden van een echte kerstboom. Met de aanschaf van een kunst kerstboom heeft u helemaal geen last van rommel die blijft liggen tijdens het neerzetten of weghalen van een kerstboom.

Vroeger waren de kunst kerstbomen van papier en karton gemaakt. Hierdoor zagen ze er niet erg geloofwaardig en echt uit waardoor mensen liever geen kunstkerstboom aanschafte.

Ook is er een periode geweest dat mensen geen kunst kerstboom wilde aanschaffen doordat er een grotere kans op brandgevaar was doordat papier/karton brandgevaarlijk materiaal is. Nu worden de kunst kerstbomen vooral van kunststof gemaakt. Hierdoor lijken de kunst kerstbomen een stuk realistischer en zijn er meer mensen die een kunstkerstboom in huis nemen. Speciaal voor kerst liefhebbers die graag een kunst kerstboom in huis nemen hebben wij van Kerstboom Kunst een website opgezet.


Op www.kerstboomkunst.nl vindt u dan ook diverse soorten kunst kerstbomen zoals kerstbomen zonder verlichting, met verlichting of zelfs kunst kerstbomen die al helemaal versierd zijn. Door het ruime aanbod en grote assortiment slaagt u hier altijd!

Het enige nadeel van een kunst kerstboom is de tijd die u kwijt bent met het opzetten van de kunst kerstboom. Het gaat niet direct om het opzetten, maar het openklappen van de diverse zijtakken waardoor de boom een mooie en volle uitstraling krijgt. Maar ook op dit enige nadeel is nu iets bedacht, doordat de nieuwste type kunstbomen takken hebben die vanzelf openspringen. Zo kunt u uw kerstboom op de juiste plek neerzetten en heeft heel snel de kunstkerstboom klaarstaan om versierd te worden.

Ook voor de veiligheid is de kunstkerstboom veiliger dan een gewone kerstboom. Dit komt doordat de nieuwste kunstkerstbomen gemaakt zijn met brandvertragende stoffen. Hierdoor heeft u als er iets mis gaat voldoende tijd om het probleem te verhelpen.

Verder is er nog een klein detail wat veel mensen jammer vinden aan een kunstboom, de geur. Bij een echte dennenboom wordt er door het hele huis een heerlijke dennengeur verspreidt, terwijl u bij een kunst kerstboom helemaal niets ruikt. Maar ook hier is wat op gevonden, tegenwoordig kunt u ook al spray met dennengeur kopen, speciaal gemaakt om aan te brengen op uw kunst kerstboom!  Kortom; een kunst kerstboom is vandaag de dag al zover ontwikkeld tegenover de echte dennenboom, dat de voordelen voor de meeste mensen zo overtuigend zijn, dat de huiskamer gevuld wordt met een kunstboom.

Het team van Kerstboom Kunst wenst u alvast hele fijne kerstdagen met alle gemakken van een kunst kerstboom, online aangeschaft in de webshop van Kerstboom Kunst!